T12 joukkueelle piirisarjasta hopeaa

21.9.2017

PEPOn nuorehko joukkue matkusti tällä kertaa Haminan palloiluhalliin ratkaisemaan mitalien kohtaloita T12 sarjasta. Asetelma illan kamppailuihin oli äärimmäisen kutkuttava, kun paikalle saapuneet Sudet, PEPO ja HaPK olivat selkeästi sarjan kolme parasta joukkuetta. Pistetilanne ennen otteluita oli tasainen, kun Sudet johti sarjaa kolmella pisteellä ennen PEPOa ja HaPK taas oli PEPOa kolme pistettä perässä. Pakko on vielä mainita Haminan säästä, että ilma oli mitä mainioin ja ulkona oli +18 astetta lämmintä.

HaPK - PEPO 2 - 6 (1-3)

Ensin kohtasimme HaPK:in joka himoitsi PEPOn "päänahkaa", kun edellisessä kohtaamisessa HaPK jäi pahasti PEPOn jalkoihin (1-5).
Ottelu alkoi kuitenkin PEPOn vahvalla pallonhallinnalla. Pallo liikkui kentällä hienosti ja hyviä haastojakin nähtiin sen paikan tullen. Kuin varkain kuitenkin HaPK siirtyi ottelussa johtoon 5min kohdalla, kun hyvänä maalintekijänä tunnettu Oona Kelkka pääsi tykittämään hyvästä paikasta kotijoukkueen 1-0 johtoon. Tästä osumasta ei PEPO millään tavalla häiriköitynyt vaan jatkoi omaa pelaamista. Kun ottelua oli pelattu 10min niin Mata pelasi hienosti Annikan läpi puolustuksesta ja varma sijoitus toi tilanteeksi 1-1.
Samainen Annika teki myös 2-1 maalin, kun tällä kertaa Aamu pelasi tytön vapaaseen paikkaan 1-2. PEPO piti ottelussa hyvää tempoa päällä ja upeita sommitelmiakin nähtiin nyt kentällä.
Kun ottelua oli pelattu 20min niin Annikan passista pääsi Aamu täräyttämään tilanteeksi 1-3. Näistä numeroista puoliajalle.
Toiselle puoliajalle tuli käytännössä vain yksi joukkue, kun HaPK:in tytöt selvästi laskivat tempoaan. Peliä oli pelattu 29min niin nähtiin ottelun komein maali, kun Aamu ja Helmi pelasivat puolustuksen sinne kuuluisalle kebabkioskille, jolloin Helmi pääsi iskemään pallon tyhjään verkkoon 1-4. Pari minuuttia myöhemmin Aamu pamautti tilanteeksi 1-5. Vielä kahdeksan minuuttia ennen loppua vastustajan Ellan Arpiainen teki itselleen tilaa ja iski numerot 2-5:een maalivahtimme Karon käsien kautta. Ennen loppua karkasi vielä Vera oikeasta laidasta läpi ja komea etunurkan maanuoliainen sinetöi ottelun 2-6. Syötön maaliin antoi Pate. Tulos tiesi sitä, että HOPEA oli varma.

PEPO- Sudet 1 - 7 (1-5)

Seuraavaksi kohtasimme Sudet Kouvolasta. Nyt pelattiin mestaruudesta.
Peli alkoi täydellisellä Susien hallinnalla. Pallo liikkui kentällä ja upeita syöttökuvioita nähtiin Kouvolan tytöiltä. Oikeastaan ennenkuin PEPO kerkesi kissaa sanoa niin
tulostaululla komeili 15min kohdalla jo 0-5. Onneksi 18min kohdalla Annika pääsi Saran syötöstä iskemään lohtua kotijoukkueelle 1-5. Tämän maalin jälkeen peli tasoittui
huomattavasti, kun Susien pelitempo laski hurjan alun jälkeen huomattavasti. Tauolle näistä numeroista.

Toisella puoliajalla Sudet kävivät iskemässä vielä pari maalia, joten numeroista muodostui murskaavat PEPOn kannalta. Pitää kuitenkin muistaa, että Susien kaikki
pelaajat olivat 05-syntyneitä ja kokoero, tempo ja taito oli ihan toista luokkaa kuin PEPOlla. Onneksi meillä on kuitenkin aikaa parantaa omaa peliämme ja kovalla
harjoittelulla siihen on hyvä mahdollisuus. PEPOlle kuitenkin kaikki kunnia, kun nuorehkolla joukkueella pelattiin huikea T12 piirisarja. Tässäkään viimeisessä pelissä
ei annettu periksi selvistä numeroista huolimatta. Loistavaa TYTÖT !!