2.10.2017

Saimaa Turnaus 2017 -T11 mestarit

Saimaanturnaus T11 (s.07-08)

IPS – PEPO 0 – 7

IPS:ää vastaan saatiin salama-alku, kun Hertta pääsi jo toisella minuutilla katkaisemaan maalivahdin avauksen ja pyssyttämään siitä 1-0. Hieno veto maalivahdin yli maaliin. Heti seuraavalla minuutilla Martta pelasi Veran puolittain läpi. IPSin puolustus sai kuitenkin ajettua Veran pieneen kulmaan ja maalia ei syntynyt. Seitsemännellä minuutilla Inka pääsi takatolpalta kokeilemaan kulman jälkitilanteesta. Veto meni kuitenkin ohi. Pepo piti palloa hyökkäysalueella jatkuvasti ja puoliajan lopussa se palkittiin, kun Venlan kaukolaukaus meni maaliin. Puoliajan lopuksi vielä Kerttu nousi puolustajan paikalta maalialueelle ja laukoi maaliin 0-3 lukemat. Heti seuraavassa hyökkäyksestä Ella lisäsi taukojohdoksi 0-4.

Toisella puoliajalla Pepo jatkoi paineen luomista IPSin maalille. Pitkän painostusjakson lopuksi Vera onnistui maalin edestä. Seuraavassa hyökkäyksessä Mata katkaisi maalivahdin avauksen ja laukoi 0-6. Viimeisellä minuutilla vielä Vera tarjosi Martalle vetopaikan, josta Martta laukoi loppulukemaat 0-7.

PEPO – Kultsu 4-0

Kultsua vastaan ensimmäinen vaarallinen tilanne nähtiin kun Vera kirmasi laidaltaan läpiajoon. Vera pääsi laukomaan kahdesti, joista ensimmäinen meni päin maalivahtia ja toinen ohi. Seuraava vaarallinen tilanne tuli kuudennella minuutilla. Venla pääsi avopaikasta vetämään, mutta veto meni liiaksi päin maalivahtia. Paluupalloon ehti ensiksi Vera, mutta laukaus suuntautui ohi. Seuranneen maalipotkun katkaisi keskikentällä Karo ja ampui siitä PEPOn 1-0 johtoon. Kymmenennellä minuutilla Vera nosti hyökkäyksen keskeltä ja syötti keskelle Hertalle. Hertan veto kuitenkin torjuttiin kulmaksi.

Toisella puoliajalla Paula löysi yksin jätetyn Veran laidalta joka pääsi ampumaan 2-0 osuman. Pelin lopulla saatiin vielä keskikentällä katko, josta jälleen pallo syötettiin Veralle, joka osui jo toistamiseen. Viimeisellä minuutilla Paula nousi itse keskeltä maalille ja paketoi pelin 4-0 lukemat.

PEPO – LAUTP 3-1

LauTP peliin saatiin hyvä alku kun Karo sai tehtyä maalin Paulan syötöstä heti alussa kulman jälkitilanteesta. Pari minuuttia myöhemmin PEPO sai vähän kyseenalaisen maalin, kun LauTP:n pelaaja antoi pallon PEPO:lle ja Pepo kävi tekemässä maalin. Fairplay käytännöt eivät olleet pelaajille tuttuja ja maali oli onneton seuraus siitä. Vera merkattiin lopulta maalin tekijäksi. Puoliajan lopulla ensin Elli pääsi kulmasta ampumaan maalialueelta. Laukaus meni kuitenkin niukasti ohi. Sitten Venla syötti Ellan läpiajoon, joka sijoitti pallon hienosti maaliin. LauTP kuittasi kuitenkin heti seuraavalla hyökkäyksellä. PEPOn merkkaus petti ja LauTP pääsi puolittaiseen läpiajoon, josta sijoitus ohi vastaan tulleen Saanan. 3-1.

Toisella puoliajalla PEPOn peli hieman sekosi ja peli käytiin lähinnä keskialueella. Kumpikaan joukkue ei enää saanut vaarallisia paikkoja eikä maaleja nähty. Peli päättyi 3-1.

PEPO – PU-62 0 - 0

PU tuli peliin aika puolustavalla taktiikalla. PEPO vyörytti hyökkäyksiä, mutta PU sai painettua ratkaisut pieniin kulmiin tai peitettyä laukaukset. Tytöt vyöryttivät hyökkäyksiä kaksi puoliaikaa, mutta maalia ei saatu aikaiseksi. Kun vastustajan joukkue pelaa alhaalla ja puolustaa kurinalaisesti on maalinteko vaikeaa. Kaikki kunnia PU:n puolustukselle.

Tytöt voittivat Saimaanturnauksen.

Kokoonpano: Karo, Saana, Kepa, Inka(c), Paula, Martta, Vera, Karoliina, Hertta, Elli, Ella, Maisa ja Emma