PEPOn T11 joukkueella täysi viikonloppu 4-5.5.

6.5.2019

PEPOn T11 joukkueella oli viime viikonloppuna ohjelmassa T11 piirisarjaa ja P9 korttelia, ja sen lisäksi osa pelaajista vieraili parissa muussa sarjassa. Kaikki halukkaat pääsivät pelaamaan, ja osa pelasi molempina päivinä. Kiitokset tuomareille ja kaikille vastustajille!

T11 Piirisarja lauantaina

PEPO – LauTP 1-3

PEPO – HaPK 3-1

Paikallisvastustaja LauTP tiedettiin todella kovaksi viime syksyn Saimaa turnauksen perusteella, eikä ihmekään sillä enemmistö heidän pelaajistaan on vuotta vanhempia höystettynä parilla yli-ikäisellä. PEPO on selkeästi kehittynyt syksystä, ja tällä kertaa nähtiin jo ihan oikea peli. Vastustaja oli kuitenkin selvästi parempi ja hallitsevampi osapuoli, ja he menivätkin 0-2 johtoon jo ensimmäisellä puoliskolla. Toisella puoliskolla PEPO onnistui kaventamaan ja kavennuksen jälkeen nähtiin pari hyvää hyökkäystä joka herätti jotain toivoa ottelun tasoittamisesta. LauTP kuitenkin otti hallinnan takaisin itselleen ja vei kamppailun lopulta selvästi 1-3.

HaPK:ia vastaan pelasimme jo tämän kauden viidennen ottelun, ja tytötkin alkavat jo tuntemaan toisiaan. Tilauksessa oli tasainen, vauhdikas ja varsin fyysinen peli, ja sitä myös saatiin. Ottelu alkoi PEPOn hallinnalla ja tytöt tekivätkin johtomaalin melko varhaisessa vaiheessa. Tämän jälkeen ote alkoi kuitenkin siirtymään HaPKille, ja varsinkin toisen jakson ensimmäisellä puoliskolla PEPO oli totaalisen purjeessa. Ja kuten usein näissä käy, niin vastustaja kuittasi toisella jaksolla pelin tasoihin. Ottelun lopussa PEPO kuitenkin pääsi taas paremmin peliin kiinni ja onnistui tekemään kaksi maalia lisää, joten voitto Lappeenrantaan. Ehkä voisi sanoa, että vierailijat olisivat ainakin sen tasurin ansainneet, mutta tällä kertaa näin.

Ihan hyvät pelit, vaikkakin pelin taso vaihtelee liikaa yksittäisen pelin sisällä. Kaikilta pelaajilta nähtiin paljon hyviä suorituksia. Maalit viimeisteli tällä kertaa Sara (saa muutkin tehdä, ei ole kielletty). Kaikki maalit syntyivät suurinpiirtein samalla sapluunalla, jossa laitapelaaja (taisi muuten olla sama laituri jokaisessa maalissa) kuljetti pallon hyökkäsalueelle, jonka jälkeen syötti pystysuuntaan kärkenä pelaavalle Saralle vastustajan toppareiden väliin. Omassa maalissa vuorottelivat Sissi ja Ella. Reilun kuukauden mukana ollut Kaarina teki ensiesiintymisensä peleissä.

P9 Kortteli sunnuntaina

PEPO – LauTP Valkoinen 7-0

PEPO – LauTP Valkoinen 6-3

PEPO – IPS Musta 7-1

Sunnuntaina oli vuorossa kolme matsia korttelia Imatran Aviasport areenalla. LuPo valitettavasti peruutti, joten kuittasimme otteluvajeen pelaamalla kaksi peliä lauritsalaisia vastaan. Varsinkin ensimmäinen peli aika totaalista PEPON näytöstä, mutta periaattessa sama kuvio toistui joka pelissä: Täysillä pelatessa vastustajia vietiin, mutta toisaalta löysäilemällä hekin pääsivät maalipaikoille. Toki on huomioitava, että vastustajat olivat vuotta nuorempia ja selvästi vähemmän pelanneita. Maalit tekivät Ella 5 (yksi pilkulta), Suvi 6 (ei näitä kaikkia muista), Peppi 5 (eikä näitäkään), Heta 2 (varmoilla vedoilla), Omppu 1 (chippi yläkulmaan) ja Ana 1 (chippi vasurilla). Maalissa vuorottelivat Ella, Ana ja Peppi.