T11 piirisarja jatkui Lauritsalassa

11.5.2019

T11 piirisarja jatkui lauantaina 11.5. mikkeliläisissä merkeissä, kun bussilastillinen PU-62:n tyttöjä saapui Lauritsalaan kohtaamaan PEPOn ja LauTP:n. 

 

PEPO - PU-62/Musta 2-0 (1-0)

1-0 Peppi

2-0 Karo

Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin mikkeliläisten musta joukkue. PEPO hallitsi ottelutapahtumia ja paikkoja huomattavasti runsasmaalisempaankin lopputulokseen oli tarjolla mutta viimeistelyvaiheessa laukauksia suuntautui niin maalivahtia päin kuin päätyrajasta yli. Tuloksena kuitenkin voitto.

PEPO - PU-62/Keltainen 1-2 (1-1)

1-0 Ella

Toisessa ottelussa mikkeliläisten keltainen porukka oli selvästi edellistä suurikokoisempi ja juoksuvoimaisempi. PEPOlaisten hyökkäykset ja pallonhallinnat päättyivät turhan useasti keskialueen totaaliseen sumppuun jossa pelaajamuureista ei löytynyt aukkoja kun palloa yritettiin kuskata vastustajien läpi. Liike, omien pelaajien havainnointi ja leveyden parempi hyödyntäminen jäivät siis selvästi vajaiksi. Tuloksena harmittavan niukka tappio, kun voittokin olisi ollut otettavissa. Positiivista oli että maalivahtien avauspeli toimi viime viikonloppua paremmin, ja syöttöpelissä on ajoittaisesta puskemisesta huolimatta menty kevään aikana eteenpäin.