PEPO ylivoimainen Tykkimäkiturnauksessa

26.5.2019

 

PEPO:n T10/11 suuntasi nokat kohti Valkealaa ja Tykkimäki turnausta lauantaina ja sunnuntaina. Tarkoitus oli osallistua haastetason sarjaan ja luvassa oli kuusi pitkää peliä pääosin ennen kohtaamattomia joukkueita vastaan.

Ensimmäiset vastustaja RaKe ja Huima olivat selvästi aloittelijoita meihin verrattuna ja tuloksena olikin selvät voitot varsin yksipuolisella esityksellä. Kolmannessa pelissä Peltirumpu antoi jo vähän vastusta, mutta PEPO vei silti ottelun selvällä marginaalilla. Ensimmäisen päivän jälkeen maalivahdeilla ei ollut vielä yhtään torjuntaa! Ja toki vettä tuli taivaalta melkein koko ajan, mutta tyytyväisinä lähdettiin yöksi kotiin.

PEPO – RaKe 8-0

PEPO – Huima 17-0

PEPO – Peltirumpu 4-0

Sunnuntaina palattiin rikospaikalle, tosin hieman muuttuneella kokoonpanolla. Aamu aloitettiin kovalla pelillä Fc Herttaa vastaan, ja siinä pelattiin käytännössä turnausvoitosta. Jännittävän pelin jälkeen pisteet PEPO:lle. Turnausvoitto varmistui PEPO:n vietyä Kotkan tehotyttöjä, josta siirryttiin tauolle odottelemaan päätösottelua. Päätöspelissä tytöt vielä ottivat TiPS:stä nihkeän 1-0 voiton.

PEPO – Hertta 2-0

PEPO – Tehotytöt 6-0

PEPO – TiPS 1-0

Turnausvoitto siis suvereeniin tyyliin PEPO:lle!

Tasoerot olivat paikoitellen tosi kovia, mutta toisaalta ilmottauduttaessa vuodenvaihteessa joukkue ei vielä ollut tällä tasolla. Selkeästi pelaajien ja valmennuksen tekemä kova työ on tuottanut tulosta, ja omassa viiteryhmässään PEPO:n T10/11 on oikeasti aika kova pala. Voimme huoletta katsella jatkossa vähän kovemmankin tasoisia turnauksia. Paluu arkeen koittaa helatorstaina piirisarjassa, jossa on vastassa ennalta hyviksi tiedetyt vähän vanhemman ikärakenteen omaavat HaPK ja Peltirumpu.

Kokoonpanossa molempina päivinä: Ana, Sissi, Ella, Omppu, Pihla, Suvi, Sara, Peppi ja Eini

Lauantaina mukana Hertta, Lilli ja Karo. Sunnuntaina Kapu, Isabella ja Eve.