Hyvä alku ei riittänyt Savonlinnan Saint-Gobain turnauksessa 20.7.

6.8.2019

T11 tytöt palasivat kesätauolta tositoimiin 20.7. Savonlinnan Saint Gobain -turnauksessa, josta tuloksena loistavan alkulohkon jälkeen hiukan harmittavasti neljäs sija.

Turnaukseen oli ilmoittauduttu haastesarjaan mutta lopputuloksena oli yhdistetty kahdeksan joukkueen kilpa- ja haastesarja joten luvassa oli viisi tiukkaa matsia, pääosin 08-ikäisiä vastustajia vastaan.

PEPO - Kuopion Pallokissat 2-1
Suvi 1-1
Sissi 2-1

Ensimmäisessä ottelussa oltiin selkeitä altavastaajia huomattavan isokokoisia kuopiolaisia vastaan, mutta niin vain sillasta noustiin voittoon parin viimeisen minuutin aikana tehdyillä maaleilla, joista sekä Suvin chippinosto maalivahdin yli että Sissin koko kentän kuljetus kahta päätä pidempien vastustajien välistä ansaitsisivat paikan illan Urheiluruudussa ⚽️?

PEPO - STPS 2-0
Karo 1-0
Olivia 2-0

Savonlinnalaisten kanssa oltiin pelattu tasan niin viime syksyn Saimaa-turnauksessa kuin talven Visma-cupissakin, mutta tänään STPS jäi jalkoihin kun PEPO vyörytti hyökkäyksiä kerta toisensa jälkeen vastustajan päätyyn, turhan usein vain päättäen hyökkäykset vetoon päin vastustajan maalivahtia. Helpottavat osumat kuitenkin Karolta ja Olivialta, omalla maalilla Analle ei yhtään torjuntaa.

PEPO - FC Hertta/punainen 1-0
Sissi 1-0

Joensuulaisia vastaan tasaista peliä, Ella esitti maalilla useita hyviä torjuntoja, ja Sissi pääsi tekemään voittomaalin hyvän murtojuoksun päätteeksi kun puolustuspään hyvällä pallonhallinnalla oltiin imetty vastustajan keskikenttä nousemaan turhan ylös.

Puhtaalla pelillä siis lohkovoitto ja välierävastustajaksi piirisarjasta tuttu Mikkelin PU-62.

PEPO - PU-62 1-2 rl (0-0)

Välieräpeli käynnistyi PEPOn osalta turhankin uneliaasti ja vanhaan tuttuun syntiin eli sumppuun juoksemiseen sortuen. Loppua kohti piristyen saatiin parikin tekopaikkaa mutta ei palloa maaliin. Rankkarikisassa edettiin neljänsiin vetäjiin ennenkuin kisa ratkesi mikkeliläisten eduksi. Tamin vanha kunnon prinsiippi "win the right games" on edelleen rautaa: PEPO pronssiotteluun alkulohkon kolmesta voitosta huolimatta ja PU finaaliin kahdella alkulohkotasurilla ja yhdellä tappiolla.

PEPO - STPS/FC Muikut 1-2
Karo 1-2

Pronssimatsissa vastaan tuli Savonlinna/Espoo -akselin yhteisjoukkue, joka pääsi harmittavasti heti aluksi johtoon hieman halvalla lahjamaalilla kun PEPOn puolustuslinja seurasi katseella korkean pallon lentorataa ja vastustaja pääsi tuikkaamaan itsensä johtoon. Toinen maali tulikin sitten komealla vedolla jolle mv Eini ei mahtanut mitään. Kavennus saatiin aikaan muutama minuutti ennen loppua Karon toimesta mutta lopun piristyneestä taistelusta huolimatta tasoitusta ei enää tullut.

Koko päivältä hyvää taistelua keltapaidoilta, ja sarjamuutoksista huolimatta tosi tasaisia pelejä. 
T11 pelit jatkuvat 30.7. Mikkelissä kun piirisarjassa päästään hakemaan heti revanssia PU:n tytöistä.
Turnausvoittoon tänään Kuopion Pallokissat, joten PEPO oli ainoa kuopiolaiset päihittänyt joukkue.