Kevätkumous Sammontorilla

Kevätkumous Sammontorilla klo 10 – 15, ohjelmaa kaikille asukkaille

Samanaikaisesti toukokuun kortteliturnauksen kanssa, järjestetään Kevätkumous-tapahtuma 

Sammontorilla on Kevätkumous -tapahtuma, jonka ohjelmatarjonta on suunnattu kaikenikäisille asukkaille. Aamupäivällä lastenmusiikkia esittää paikallinen Potkuhousut ja iltapäivän pääesiintyjä on räppäri Heikki Kuula. Mukana ovat myös taikuri Oscar El Husseini ja Posetiivi-Josef. Tutustua voi pop-up-galleriaan HOI SIE, ambient-huoneeseen, bofferointiin sekä roller derbyyn. Lapsille on toimintarataa ja katujunakin kiertää alueella. Kansallisen siivouspäivän hengen mukaisesti asukkailla on mahdollisuus tulla pitämään maksutta omaa kirpputorimyyntiä Sammontorille. Tapahtumassa on myös lippisten ja kenkien tuunaustyöpaja.

 

Sammontorin asukastila, Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen Armonkallio ja Sammontorin alue- ja liikekeskuksessa toimivat liikkeet ovat tapahtuman aikana avoinna. Asukastilassa Lappeenrannan Postimerkkikerho esittelee postimerkkejä ja toimintaansa.

 

Tapahtumaan liittyen Sammonlahden kirjasto on auki klo 10-15. Kirjastossa on poistomyyntiä, satutuokio klo 10-11 ja Kaverikoirayhdistyksen lukukoirat paikalla klo 11 alkaen niin kauan kuin lukijoita riittää.

 

Sammonlahden koululla on myös avoimet ovet klo 11-13. Koululla voi kuunnella musikaalia koulun auditoriossa klo 11.30, oppilaiden tekemiä lyhytelokuvia voi katsoa luokassa 246, Buffet löytyy luokasta 026. Oppilaat esittelevät koulua kiinnostuneille. Kierroksen yhteydessä pidetään tietokilpailu ja voittajille on luvassa palkinto. Lapsille on koululla toimintaa sekä kasvomaalausta.

 

Lisäksi Venäjä klubi järjestää klo 14 – 15:30 Bulat Okudzharan laulelmia konsertin Kompassi -tilassa, Sammontorin alue- ja liikekeskuksen 2. kerroksessa. 

 

Sammontorin Kevätkumous -tapahtuman järjestävät Lappeenrannan kaupungin nuoriso- ja liikunta-, kulttuuri- sekä kasvatus- ja opetustoimi, Länsialue omaksi, Tosii siistii ja Oikeesti nuorten asialla -hankkeet, Etelä-Karjalan työ- ja asukastupayhdistys ry sekä Sammonlahden ev.lut.seurakunta.