PEPO miesten joukkueeseen neljä pelaajasopimusta

9.11.2017

Joona Viskari (nro 7) ja Joel Laitinen (nro 16) kesäkuussa 2017 U16-maajoukkueen avauskokoonpanossa
Tuomo Kaltio (nro 20) U17-maajoukkueen mukana Minskissä talvella 2017
Eetu Suoraniemi (vas) ja Jerry Särkkä (oik)

Miesten jalkapallon Kakkosta pelaava PEPO on solminut neljä uutta sopimusta.

 

PEPO:n juniorikasvatit ja nuorten U17-maajoukkuepelaajat Joel Laitinen ja Joona Viskari aloittavat ensimmäisen kautensa miesten edustusjoukkueessa. Myös nuorten maajoukkueissa esiintynyt PEPO:n kasvatti Tuomo Kaltio teki jatkosopimuksen. Samoin hyvän kauden 2017 pelannut Eetu Suoraniemi jatkaa lilapaidoissa.

Päävalmentaja Mika Heinon kommentit: "Näiltä meidän nuorilta odotetaan nyt vahvaa harppausta miesten joukkueeseen ja mahdollisimman runsaan peliajan ansaitsemista. Jokaisen nuoren osalta olemme kehityskohteista keskustelleet ja nyt on maajoukkuettakin silmällä pitäen näytön paikka Kakkosessa. Joel Laitinen ja Joona Viskari aloittavat nyt ensimmäistä koko kauttaan miesten mukana ja Tuomo Kaltio on jo oppirahansa maksanut. Kilpailu peliajasta on kova ja mielenkiinnolla seurataan miten pojat tähän vastaavat”, kommentoi päävalmentaja odotuksiaan pelaajista.

Aiemmilla kausillaan loukkaantumisista kärsinyt Eetu Suoraniemi sai viimein ehjän pelikauden ja lunasti uudella pelipaikallaan keskuspuolustajana avauksesta pelipaikkansa. "Eetulla on potentiaalia kehittyä uudella pelipaikallaan ja odotukset ovat tietysti kovat hänenkin osaltaan. Pelipaikoista on kuitenkin kova kilpailu joukkueessa, mikä tietenkin motivoi pelaajia harjoituksissa ja peleissä tekemään parhaansa ja sitä kautta myös kehittymään."

PEPO on jo aloittanut valmistautumisensa kauteen 2018 ja lisää pelaajauutisia on pian odotettavissa.

PEPO aloittaa kautensa Suomen Cupin lohkovaiheen otteluilla jo tammikuussa 2018, ja vastassa ovat tuore Veikkausliigan mestari HJK, liigaan noussut Honka, liigasta pudonnut HIFK sekä Gnistan ja KTP.