PEPO miehille kaksi uutta sopimuspelaajaa

23.11.2017

Markus Kyläheiko
Edwin Salazar

PEPO miesten edustusjoukkueen mukaan on liittynyt kaksi uutta sopimuspelaajaa.

PEPO:n oma kasvatti Markus Kyläheiko jatkaa lila-paidassa. Puolustajan roolissa viihtyvän 22-vuotiaan Markus Kyläheikon sopimusta jatkettiin vuodella eteenpäin.

"Markuksella oli takana loistava harjoituskausi viime kaudella, joka valitettavasti päättyi vakavaan loukkaantumiseen ennen sarjakauden alkua. Kuntoutusjakso sujui erinomaisesti ja vamma on nyt muisto vain. Markus on isokokoinen ja nopea pelaaja, jonka paluu on iloinen asia koko joukkueelle. Viime kausi olisi ollut Markukselle varmasti läpilyöntikausi, jota nyt viimein odotellaan", kommentoi Mika Heino.

Viime kaudella Veikkausliigaseura PS Kemiä edustanut kolumbialainen hyökkääjä Edwin Salazar liittyy PEPO:n joukkueeseen. 26-vuotias Salazar esiintyi Veikkausliigassa 14 ottelussa, tehden yhden maalin.

"Edwin on nopea, taitava ja aktiivinen joukkueen eteen töitä tekevä hyökkääjä. Viime kaudella Kemissä hänelle jäi melko pieni rooli täytettäväksi. Mutta keskusteltuani muutaman Veikkausliigavalmentajan kanssa, uskon että Kakkosessa hieman eri pelityylisessä joukkueessa ja sarjassa Edwin tulee menestymään erinomaisesti. Edwin on kotimaassaan Kolumbiassa toiminut mm. joukkueensa Orsomarso SC:n kapteenina, ja on sosiaalisena pelaajana sopeutunut jo hyvin Suomeen”, kommentoi Heino. 

Etelä-Saimaan uutinen aiheesta

Lappeenrannan Uutisten uutinen aiheesta

PEPO aloittaa uuden kautensa Suomen Cupin lohkovaiheen otteluilla jo tammikuussa 2018, ja vastassa ovat tuore Veikkausliigan mestari HJK, liigaan noussut Honka, liigasta pudonnut HIFK sekä Gnistan ja KTP.

Lohkovaiheen kotiottelujen aikataulut ovat seuraavat:

  • PEPO - HIFK (Helsinki) su 4.2.2018 klo 13.00, Aviasport Areena, Imatra
  • PEPO - Honka (Espoo) la 3.3.2018 klo 14.00, Amis, Lappeenranta

Näille kotiotteluille avataan omat tapahtumat miesten joukkueen Facebookiin.