Ilveksen Jesse Huhtala lainaan PEPO:n miesten joukkueeseen

25.7.2019

Jesse Huhtala
Jesse Huhtala

Jesse Huhtala Ilveksestä lainalle PEPO:on

Ilves ja PEPO ovat sopineet Jesse Huhtalan laina-ajaksi alustavasti niin, että Huhtala pelaa ottelut NJS:aa sekä MiPK:a vastaan. Laina-ajan lopussa keskustellaan mahdollisesta loppukauden pestistä Lilapaidoissa.

Jesse Huhtala (19) tulee vahvistamaan PEPOn hyökkäystä.

”Jesse on on ollut Ilveksen reservijoukkueessa Kakkosessa tehokas, tehtyään 11:ssä ottelussa seitsemän maalia. Saamiemme tietojen mukaan Jesse on voimakas pelaaja sekä hyökkäys että puolustussuuntaan ja ensimmäiset harjoitukset lupailivat hyvää. Jesse sopeutui välittömästi hyvin joukkueen toimintaan mukaan ja antoi vahvistusta viesteihin kyvyistään.

Loistavaa että saimme kapeaan rinkiimme laadukkaan nuoren pelaajan ja lisäkilpailua pelipaikoille. Lisäksi osa kuntoutuvista pelaajista ei vielä ehkä ole 90 minuutin pelikunnossa ja Jessen taustalla Veikkausliigajoukkueessa mukana olleena pelitempo löytyy samantien.

Uskon että Jesse tuo myös mukanaan pienen piristävän lisän joukkueen harjoitteluun, vaikkakin harjoitusviikko ja harjoitteluun olen pelaajien osalta erittäin tyytyväinen”, kommentoi valmentaja Mika Heino uudesta tulokkaasta.

Tervetuloa Jesse!

Aiheesta lisää Etelä-Saimaan sivuilla