Anni Posti ja Ville Muhli palkittiin Palloliiton kauden päätösgaalassa

25.10.2019

Ville ja Anni palkittiin kauden päätösgaalassa
Ville ja Anni palkittiin kauden päätösgaalassa
Rafael
Rafael
Palkittuja
Palkittuja

12. kerran järjestetyssä Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piirin kauden päätösgaalassa perjantaina 25.10. Holiday Club Saimaassa palkittiin piirin parhaita eri perinteissä kategorioissa.

Vuoden naispelaajana palkittiin PEPO:n naisten joukkueen Anni Posti

  • Kolmosen voittaneen joukkueen kapteeni oli jälleen kerran oman joukkueensa kantava voima, ja kaikessa toiminnassaan esimerkillinen

Vuoden Taitovalmentajana palkittiin PEPO:n maalivahtivalmentaja Ville Muhli

  • Jo monia vuosia, Villen alaisuudessa seuran nuoret maalivahtikandidaatit ovat kehittyneet esimerkillisesti.
  • Esimerkiksi miesten edustusjoukkueessa suuren vastuun saaneet 18-vuotias Miko Sederholm ja 16-vuotias Anton Kylkilahti sekä oman ikäluokkansa maajoukkueportteja kolkutteleva 15-vuotias Toivo Suoranta ovat "Villen maalivahtikoulun" tuotoksia.

Ville kertoi palkinnon saamisen jälkeen juontajan haastattelussa kevennyksenä yhden faktan: omana juniorien maalivahtipeliuransa peliajan esteenä P17 Ykkösessä Lappee JK:ssa pelatessa oli muuan Jesse Joronen, joka pelasi pääosan joukkueen peleistä. Nythän Jesse on Suomen miesten maajoukkueen maalivahtiryhmässä ja Seria A:ssa pelaavan Brescian maalivahti. 

Palloliiton piirin ohella myös seura onnittelee Annia ja Villeä huomionosoituksista!

- - -

Kuva 2: Gaalassa jalkapallon pelaajauran elämäntyön palkinto annettiin moninkertaiselle Veikkausliigan mitalistille ja liigan maalipörssin kaksi kertaa (1997 ja 2007) voittaneelle, ja tällä kaudella MiPK Kakkosen joukkueessa pelanneelle Rafaelille (Rafael Pires Vieira). Hän on edelleen Veikkausliigan kaikkien aikojen maalipörssissä sijalla 2, yhteensä 324 ottelua ja 133 maalia. Rafaelin peliura päättyi tähän kauteen ja hän siirtyy MiPK:n apuvalmentajaksi. Onnittelut ja kiitokset Rafaelille myös PEPO:lta! (ura: HJK, Jazz, Heerenveen, Denizlispor, FJK, FC Lahti. MiPK)

- - -

Kuva 3: Kuvassa lähes kaikki palkitut. Kuvasta poimittuna eturivissä kyykyssä Ykkösen maalipörssin neljäs Aleksi Pahkasalo (FC KTP), Ville Muhli (PEPO) ja Nelosen maalipörssin voittanut Rodney Hammad (Liry), ja seisomassa oikealta kolmantena Anni Posti (PEPO).

TÄSTÄ PALLOLIITON GAALAUUTISEEN