PEPO, Stadium ja adidas jatkavat edelleen toimivaa yhteistyötään

29.5.2021

Kuvassa PEPO:n P11-joukkueen pelaajistoa, Stadiumin Antti Ore, PEPO:n nuorisopäällikkö Karri Ellonen sekä PEPO:n puheenjohtaja Kari Suninen sopimuksen allekirjoituksen jälkeen
Kuvassa PEPO:n P11-joukkueen pelaajistoa, Stadiumin Antti Ore, PEPO:n nuorisopäällikkö Karri Ellonen sekä PEPO:n puheenjohtaja Kari Suninen sopimuksen allekirjoituksen jälkeenPEPO, Stadium ja adidas jatkavat toimivaa yhteistyötään.

Pidempiaikainen jatkosopimus allekirjoitettiin vuonna 2021 kaikkien kolmen osapuolen kesken juuri sopivasti jalkapallon pelikauden ja EM-lopputurnauksen alla. Tyytyväisten osapuolien kommentit sopimuksesta alla.

(kuvassa PEPO:n P11-joukkueen pelaajistoa, Stadiumin Antti Ore, PEPO:n nuorisopäällikkö Karri Ellonen sekä PEPO:n puheenjohtaja Kari Suninen sopimuksen allekirjoituksen jälkeen)

 

Kari Suninen, puheenjohtaja, PEPO Lappeenranta ry:

  • ”Vuonna 1958 perustetulla PEPO:lla on pitkät perinteet jalkapalloseurana, ja seuran toimintatapaan on kuulunut laadukas työ sekä laadukkaat ja toimivat olosuhteet. Kolmantena tärkeänä asiana on ollut laadukkaat varusteet. Olemme tehneet yhteistyötä Stadiumin ja adidaksen kanssa jo pitkään, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä niin adidas-varusteiden laatuun kuin Stadiumin toimintapaan ja palveluun. Tämä huomioiden oli seuran helppo tehdä päätös yhteistyön jatkamisesta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kolmen raidan kelta-lila- ja musta-valkoväreissä.”

Petteri Ahokoski, aluepäällikkö / Stadium Team Sales Suomi:

  • ”Stadiumille on äärimmäisen tärkeää päästä jatkamaan hyvin toiminutta yhteistyötä PEPO:n kanssa myös tulevina kausina. PEPO on Etelä-Karjalassa muille seuroille selkeä suunnannäyttäjä ja esimerkki, ja sen toiminnan arvopohja kohtaavat Stadiumin arvojen kanssa erinomaisesti. Yhteistyö on hyvin organisoitu ja seuran kanssa löydämme varmasti uusia ja laadukkaita tapoja kehittää asioita entisestään uuden, pitkän sopimuskauden aikana.”

Antti Ore, myyntiedustaja / Stadium Team Sales, Lappeenranta:

  • “Koen erittäin tärkeäksi yhteistyön PEPOn kanssa ja on ollut mahtava oppia tuntemaan seuran jäsenistöä. Olemme Stadiumilla erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme ajoissa sovittua hyvin alkaneen yhteistyön jatkosta ja näin voimme entisestään keskittyä kehittämään meidän yhteistyötämme. Pyrin hyödyntämään Stadium konseptia mahdollisimman hyvin, jotta seuran ja sen jäsenistön arki helpottuu”.

Eero Karhu, adidas Suomi Oy, Manager Team Sales:

  • ”Olemme erittäin tyytyväisiä jatkosopimuksesta PEPO:n kanssa ja on upea juttu, että tulevinakin vuosina seura kantaa ylpeänä kolmea raitaa uniikissa peliasussaan. Perinteikäs PEPO on myös varusteissa edelläkävijä ja meille todellinen näyteikkuna. Olemme useissa yhteyksissä päässeet käyttämään PEPO:a malliesimerkkinä seuramallistomme luomien mahdollisuuksien hyödyntämisestä. Yhteistyö on edellisten vuosien aikana tiivistynyt sekä seuran, että jälleenmyyjän kanssa ja haluammekin kiittää molempia luottamuksesta brändiämme kohtaan.”

​Tässä LINKKI Stadiumin PEPO:n Team Sales sivuille  

Tutustu!