PEPO tiedote miesten Ykkösen sarjapaikkaan liittyen

10.12.2021


PEPO:lle on tarjottu jalkapallon Ykkösen sarjapaikkaa kaudelle 2022

PEPO Lappeenranta ry:lle on tarjottu Palloliiton toimesta Ykkösen paikkaa kaudelle 2022.

Samalla PEPO:lle on tarjottu Ykkösen Cupin 2022 paikkaa, ja nämä cupin ottelut pitäisi pelata 22.1.-12.3.2022 aikana.

PEPO:n johtokunta arvioi tämän uuden tilanteen yhteistyökumppanien ja Lappeenrannan kaupungin kanssa ja tekee ratkaisun asiasta keskiviikkona 15.12.2021.

Merkittävinä asioina mahdollisen Ykkösen paikan vastaanottamisessa ovat seuraavat:

1. Onko Lappeenrannassa asianmukaiset olosuhteet niin talvella, keväällä, kesällä ja syksyllä Ykkösen ja Ykkösen cupin osalta, niin harjoitteluun kuin ottelutapahtumiin?

  • Talvella Lappeenrannasta puuttuvat asianmukaiset ison kentän lajinomaiset harjoittelu- ja otteluolosuhteet
  • Talvella, keväällä ja loppusyksystä Amis eikä Sammonlahtikaan ei ole riittävän toimiva ottelutapahtumien asianmukaiseen järjestämiseen (puutteet: katetut katsomot, asianmukaiset tilat TV-lähetysten hoitamiseen ja selostamiseen, asianmukaiset pukutilat, asianmukaiset yleisötilat)
  • Ykkösen Cupin ottelut sekä talviharjoittelu tammi-helmikuussa on nyt akuutti haaste
  • Samoin huhti-toukokuun ja syys-lokakuun Ykkösen ottelutapahtumien järjestäminen nykyisissä olosuhteissa on erittäin haastavaa

2. Yhteistyökumppanien tuki korkeammalla sarjatasolla pelaamiseen

  • Koska Ykkönen nostaa valtakunnan laajuisena sarjana ottelumääriä ja vierasmatkakuluja, sekä muiltakin osin joukkueen budjettivaatimuksia, niin saammeko yhteistyökumppanit mukaan tukemaan uudella sarjatasolla pelaamista?

3. Kannattajien tuki korkeammalla sarjatasolla pelaamiseen

  • Toivomme myös kannattajilta positiivista signaalia Ykkösen tason haasteiden vastaanottamiseen kausikorttimyynnin osalta
  • PEPO mahdollistaakin kannattajille asiaa kannustavan kausikortin tilaamisen Kakkosen hintatasoon 70€ (aikuinen) / 50€ (eläkeläinen, opiskelija) to 23.12. asti (maksu 27.12.2021 mennessä).
  • Jos seura tekee päätöksen Ykkösen paikan vastaanottamisesta, nousee PEPO:n Ykkösen kausikortin hinta tasolle 100€ (aikuinen) / 70€ (eläkeläinen, opiskelija) 24.12.2021 alkaen.

Kausikorttien tilauslomakkeeseen