Seuran logo

(Päivitetty 11.4.2023)

 

PEPO Lappeenranta ry:n nykyinen vaakuna ja logo on päivitetty vuoden 2009 lopussa, kun Rakuunat Juniorit ry yhdistyi Uus-Lavolan Peli-Pojat ry:hyn, ja seuran nimeksi päivitettiin PEPO Lappeenranta ry:ksi.
 
Koska siinä PEPO:sta tuli tavallaan laajemmin kaupungin joukkue, niin halusimme että myös vaakuna ja logo päivitetään. Niihin halusimme tuon muutoksen näkyviin, ja siksi siihen tuli selkeämmin mukaan jalkapallo ja Lappeenranta

Vaakuna- ja logo-päivitykseen erilaiset ehdotukset teki pitkäaikainen PEPO-aktiivi - nyt jo edesmennyt - Martti Heikkeri, joka oli mukana jo seuran perustamisessa vuonna 1958.
 
Ja niistä hänen vaihtoehdoista valitsimme liitteen mukaisen vaakunan ja logon, ja siten että UlPePon perinteinen haalea lila muutettiin tummaksi lilaksi.
 
Sitten lopuksi Etelä-Saimaa lehden mainos-ekspertti Matti Luukas teki valitusta vaihtoehdosta ammattimaisen vedoksen, sekä sen väri- ja mustavalkovaihtoehdot. Matin kanssa sitten hiottiin vaakunan musta-valkoreunus siten että se toimii niin väri- kuin mustavalkopainatuksessa samalla tavoin. 

Martti Heikkerin lopullinen ehdotus joulukuussa 2009

Vasemmassa kuvassa eri vaakuna- ja logovaihtoehtoja Martti Heikkerin luomina joulukuussa 2009 kun uutta kehiteltiin.

Oikealla Martti Heikkerin käsin tekemän lopullisen valitun vaakunan malli.

PEPO 50-vuotta juhlalogo vuonna 2008
PEPO 60-vuotta juhlalogo vuonna 2018